De kok verwerkt ingrediënten door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen en maakt gerechten volgens eigen creatie conform bedrijfsformule. Hij volgt de keukenprocessen op, regelt de organisatie van de keuken, geeft leiding aan keukenmedewerker en hulpkok en beheert de voorraden.

Meer info over deze opleiding kan je vinden op de opleidingskaart Kok.

Nieuws



Kalender

ma di wo do vr za zo
1
Datum : dinsdag 1 mei 2018
2
3
Datum : donderdag 3 mei 2018
4
Datum : vrijdag 4 mei 2018
5
Datum : zaterdag 5 mei 2018
7
Datum : maandag 7 mei 2018
8
Datum : dinsdag 8 mei 2018
9
10
11
12
13
14
15
Datum : dinsdag 15 mei 2018
16
Datum : woensdag 16 mei 2018
17
18
19
20
21
Datum : maandag 21 mei 2018
22
24
25
26
27
28
29
Datum : dinsdag 29 mei 2018
31