De kok verwerkt ingrediënten door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen en maakt gerechten volgens eigen creatie conform bedrijfsformule. Hij volgt de keukenprocessen op, regelt de organisatie van de keuken, geeft leiding aan keukenmedewerker en hulpkok en beheert de voorraden.

Meer info over deze opleiding kan je vinden op de opleidingskaart Kok.

Nieuws



Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
Datum : maandag 2 april 2018
3
Datum : dinsdag 3 april 2018
4
Datum : woensdag 4 april 2018
5
Datum : donderdag 5 april 2018
6
Datum : vrijdag 6 april 2018
7
Datum : zaterdag 7 april 2018
8
Datum : zondag 8 april 2018
9
Datum : maandag 9 april 2018
10
Datum : dinsdag 10 april 2018
11
Datum : woensdag 11 april 2018
12
Datum : donderdag 12 april 2018
13
Datum : vrijdag 13 april 2018
14
15
16
17
19
20
21
22
23
Datum : maandag 23 april 2018
24
Datum : dinsdag 24 april 2018
25
Datum : woensdag 25 april 2018
26
Datum : donderdag 26 april 2018
27
Datum : vrijdag 27 april 2018
28
29
30
Datum : maandag 30 april 2018